Ako vymazat konverzaciu na messengeri? Jednoduchý proces

Messenger, populárna aplikácia na odosielanie okamžitých správ od Facebooku, sa široko používa na osobnú a profesionálnu komunikáciu.

Niekedy však možno budete chcieť vymazať konverzáciu v aplikácii Messenger, aby ste odstránili svoju históriu rozhovorov, ochránili svoje súkromie alebo jednoducho lepšie spravovali svoje správy.

V tomto komplexnom sprievodcovi vás prevedieme procesom, ako vymazat konverzaciu na messengeri, či už používate mobilnú aplikáciu alebo verziu pre počítače.

ako vymazat konverzaciu na messengeri

Prečo by ste mohli chcieť vymazat konverzácie v Messenger?

Skôr než sa pustíme do krokov, je užitočné pochopiť, prečo by ste mohli chcieť vymazat konverzácie v Messenger. Tu je niekoľko bežných dôvodov:

  • Obavy o súkromie: Zabrániť ostatným v prístupe k citlivým informáciám.
  • Zjednodušenie: Aby bola vaša história chatu čistá a organizovaná.
  • Správa pamäte: Na uvoľnenie úložného priestoru vo vašom zariadení.
  • Ukončenie konverzácie: Na označenie ukončenia konverzácie

Ako vymazat konverzaciu na messengeri?

Pochopenie toho, ako odstrániť konverzáciu v messenger, je kľúčové pre zachovanie súkromia a usporiadanie histórie rozhovoru. Či už chcete odstrániť citlivé informácie alebo len upratať, poznať príslušné kroky je nevyhnutné.

Ako vymazať konverzácie v mobilnej aplikácii Messenger?

Ak na svojom mobilnom zariadení používate predovšetkým Messenger, tu je podrobný návod, ako vymazat konverzáciu v Messenger priamo z aplikácie.

  1. Otvorte aplikáciu Messenger: Spustite aplikáciu Messenger na svojom mobilnom zariadení.
  2. Prejdite na konverzácie: Prejdite na obrazovku rozhovoru, kde sú uvedené všetky vaše konverzácie.
  3. Vyberte konverzáciu: Klepnite a podržte konverzáciu, ktorú chcete odstrániť. Zobrazí sa ponuka.
  4. Vyberte možnosť Odstrániť: V ponuke vyberte možnosť „Odstrániť“.
  5. Potvrdenie vymazania: Zobrazí sa výzva, či ste si istí, že chcete konverzáciu vymazat. Potvrďte klepnutím na „Odstrániť“.

Odstránenie viacerých konverzácií

Ak chcete odstrániť niekoľko konverzácií, opakovanie vyššie uvedeného postupu pre každú z nich môže byť časovo náročné. Tu je postup, ako efektívnejšie odstrániť viacero konverzácií:

  1. Hromadné odstránenie cez Nastavenia:
  • Prejdite do nastavení aplikácie Messenger.
  • Vyberte „Súkromie“ a potom „Spravovať správy“.
  • Môžete vybrať viacero konverzácií, ktoré chcete odstrániť naraz.
  1. Používanie aplikácií tretích strán:

Niektoré aplikácie tretích strán môžu pomôcť spravovať a odstraňovať viacero konverzácií. Buďte opatrní a na ochranu údajov používajte renomované aplikácie.

Ako vymazať konverzácie na ploche aplikácie Messenger

Pre tých, ktorí používajú messenger na pracovnej ploche, je odstraňovanie konverzácií rovnako jednoduché. Ak chcete vymazat konverziu na pracovnej ploche programu messenger, postupujte podľa týchto krokov.

  • Otvorenie aplikácie Messenger: Prejdite na stránku Messenger.com alebo otvorte aplikáciu Messenger na pracovnej ploche.
  • Vyhľadanie konverzácie: Nájdite konverzáciu, ktorú chcete odstrániť, zo zoznamu četov.
  • Otvorte ponuku: Kliknite na tri bodky (ďalšie možnosti) vedľa konverzácie.
  • Vyberte možnosť Odstrániť: V rozbaľovacej ponuke kliknite na položku vymazat.
  • Potvrdiť vymazanie: Potvrďte svoju voľbu natrvalo odstrániť konverzáciu.

Ako odstrániť správy v rámci konverzácie?

Niekedy možno nebudete chcieť odstrániť celú konverzáciu, ale skôr konkrétne správy v nej. Tu je návod, ako efektívne spracovať jednotlivé správy.

V mobilnej aplikácii

  • Otvorenie konverzácie: Klepnutím otvoríte konverzáciu.
  • Vyberte správu: Klepnite a podržte správu, ktorú chcete odstrániť.
  • Vyberte možnosť Odstrániť: zo zobrazených možností vyberte možnosť Odstrániť.
  • Potvrdenie odstránenia: Zvoľte „Odstrániť pre vás“, ak chcete správu odstrániť zo svojho zobrazenia, alebo „Odstrániť pre všetkých“, ak ju chcete vymazať pre všetkých účastníkov (dostupné len na obmedzený čas po odoslaní).

Na pracovnej ploche

  • Otvorenie konverzácie: Kliknutím otvoríte konverzáciu.
  • Umiestnite kurzor myši na správu: Umiestnite kurzor na správu, ktorú chcete odstrániť.
  • Kliknite na Ďalšie možnosti: Kliknite na tri bodky vedľa správy.
  • Vyberte možnosť Odstrániť: Kliknite na položku Odstrániť a vyberte možnosť Odstrániť pre vás alebo Odstrániť pre všetkých.

Kľúčové závery

Vymazávanie konverzácií a správ v aplikácii Messenger je jednoduchá, ale veľmi dôležitá úloha na zachovanie súkromia a usporiadania histórie konverzácií. Bez ohľadu na to, či používate mobilnú aplikáciu alebo počítačovú verziu, dodržiavanie týchto krokov vám pomôže efektívne spravovať správy. Nezabudnite, že zatiaľ čo vymazanie je trvalé, archivácia ponúka vratnú možnosť, ak chcete konverzácie skryť len dočasne.

Ak ste svoje správy omylom vymazali, chcete ich obnoviť späť, potom skontrolujte informácie na ako vratit vymazany chat na messengeri aby ste ich mohli získať späť.

Často kladené otázky

Ako vymažem celú konverzáciu v aplikácii messenger?

Ak chcete vymazať celú konverzáciu v aplikácii Messenger, otvorte zoznam konverzácií, ťuknite a podržte konverzáciu, ktorú chcete vymazať, a vyberte položku „Vymazať“. Po zobrazení výzvy potvrďte svoju voľbu. Na pracovnej ploche kliknite na tri bodky vedľa konverzácie a vyberte možnosť „Odstrániť“.

Prečo nemôžem vymazať konverzáciu v messenger?

Chat v aplikácii Messenger sa vám nemusí podariť vymazať z dôvodu dočasných technických problémov, chýb aplikácie alebo používania zastaranej verzie aplikácie. Uistite sa, že vaša aplikácia je aktualizovaná na najnovšiu verziu. Ak problém pretrváva, skúste reštartovať aplikáciu alebo zariadenie.

Ako natrvalo odstrániť skupinový chat v messenger pre všetkých?

Ak chcete natrvalo vymazať skupinový chat Messenger pre všetkých, musíte najprv odstrániť všetkých členov zo skupiny. Keď ste posledným členom, odstráňte konverzáciu zo zoznamu konverzácií. Skupinový chat sa potom natrvalo odstráni pre všetkých.

Ako môžem natrvalo vymazať odstránené chaty?

Po vymazaní chatu z aplikácie Messenger ho nemožno obnoviť ani ďalej odstrániť, pretože je natrvalo odstránený z vášho konta. Pred potvrdením vymazania sa uistite, že chcete chat vymazať. Vymazané chaty sú nenávratné a nie je možné k nim opätovne získať prístup.

Ako môžem vymazať staré správy v messenger z oboch strán?

Ak chcete vymazať staré správy v aplikácii Messenger z oboch strán, otvorte konverzáciu, ťuknite na správu, podržte ju, vyberte položku „Odstrániť“ a vyberte možnosť „Odstrániť pre všetkých“. Upozorňujeme, že táto možnosť je k dispozícii len na obmedzený čas po odoslaní správy. Ak časový limit uplynul, správu môžete odstrániť len pre seba.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *