Jak stáhnout hlasovou zprávu z messengeru? Jednoduché kroky

V dnešnej dobe sa hlasové správy stali cennou formou komunikácie. Či už ide o srdečnú správu od blízkej osoby alebo dôležitú obchodnú komunikáciu, uloženie týchto správ môže byť kľúčové.

Tento komplexný sprievodca vás prevedie ak stáhnout hlasovou zprávu z messengeru a zabezpečí, aby ste nikdy nestratili tieto dôležité zvukové súbory.

ako stiahnut hlasovu spravu z messengeru

Jak stáhnout hlasovou zprávu z messengeru?

Stiahnutie hlasovej pošty z aplikácie Messenger sa môže zdať náročné, ale pri správnom postupe je to jednoduchý proces. Tu je podrobný sprievodca, ktorý vám pomôže.

ako stiahnut hlasovu spravu z messengera v systéme android?

Používatelia systému Android majú k dispozícii jednoduchý a priamočiary spôsob stiahnutia hlasovej pošty z aplikácie Messenger. Postupujte podľa týchto krokov, aby ste sa uistili, že postupujete správne:

  1. Otvorte aplikáciu Messenger: Spustite aplikáciu Facebook Messenger v zariadení so systémom Android.
  2. Vyhľadajte hlasovú poštu: Vyhľadajte hlasovú poštu: Vyhľadajte konverzáciu obsahujúcu hlasovú poštu, ktorú chcete prevziať.
  3. Prehrajte hlasovú správu: Ťuknutím na hlasovú správu ju prehráte. Uistite sa, že ide o správnu správu.
  4. Prístup k možnostiam: Ťuknite na správu hlasovej pošty a podržte ju. Zobrazí sa ponuka.
  5. Vyberte možnosť Uložiť: V ponuke vyberte možnosť „Uložiť“ alebo „Uložiť do zariadenia“. Hlasová správa sa uloží do internej pamäte zariadenia alebo na kartu SD.
  6. Vyhľadanie súboru: Prejdite do správcu súborov zariadenia a vyhľadajte stiahnutú hlasovú správu v priečinku „Downloads“ (Stiahnuté súbory) alebo „Messenger“ (Správca).

ako stiahnut hlasovu spravu z messengera v systéme ios?

Pre používateľov zariadení iPhone a iPad je postup trochu odlišný, ale rovnako jednoduchý. Tu je jak stáhnout hlasovou zprávu z messengeru v systéme iOS:

  1. Otvorte aplikáciu Messenger: Spustite aplikáciu Facebook Messenger v iPhone alebo iPade.
  2. Vyhľadajte hlasovú schránku: Vyhľadajte konverzáciu obsahujúcu hlasovú poštu, ktorú chcete prevziať.
  3. Prehrajte hlasovú poštu: Klepnutím na hlasovú správu ju prehráte. Uistite sa, že ide o správnu správu.
  4. Prístup k možnostiam: Ťuknite na správu hlasovej pošty a podržte ju. Zobrazí sa ponuka.
  5. Vyberte položku Ďalšie možnosti: V ponuke vyberte položku „Viac…“.
  6. Uložiť do súborov: Klepnite na „Save to Files“ a vyberte miesto, kam chcete hlasovú správu uložiť, napríklad „On My iPhone“ alebo konkrétny priečinok v iCloud Drive.
  7. Vyhľadanie súboru: Pomocou aplikácie Súbory prejdite na miesto, kde ste uložili hlasovú správu.

Nástroje a aplikácie, ktoré vám pomôžu stiahnuť hlasovú schránku zo messenger

Aj keď sú vyššie uvedené metódy účinné, niekoľko nástrojov a aplikácií tretích strán môže zjednodušiť proces sťahovania hlasovej pošty z aplikácie Messenger. Tieto nástroje poskytujú ďalšie funkcie a môžu byť užitočné najmä pre častých používateľov.

  1. Messenger Plus

Messenger Plus je výkonný nástroj, ktorý zlepšuje funkčnosť aplikácie Facebook Messenger. Ponúka funkcie ako plánovanie správ, vlastné témy a čo je najdôležitejšie, možnosť sťahovať zvukové správy.

Vlastnosti:

  • Ľahko použiteľné rozhranie
  • Možnosti priameho sťahovania hlasovej schránky
  • Ďalšie funkcie Messenger
  1. Šetrič správ pre Facebook

Message Saver for Facebook je rozšírenie prehliadača, ktoré umožňuje používateľom ukladať správy a médiá z aplikácie Facebook Messenger.

Vlastnosti:

  • Uložte audio, video a textové správy
  • Užívateľsky prívetivé rozhranie
  • Podporuje viacero formátov
  1. Exportér hlasových poznámok

Voice Memo Exporter je aplikácia určená na ukladanie a správu hlasových správ. Podporuje exportovanie hlasových správ z rôznych platforiem na odosielanie správ vrátane Messengera.

Vlastnosti:

  • Exportujte a ukladajte hlasové správy
  • Usporiadajte zvukové súbory
  • Podporuje viacero platforiem

Výhody sťahovania hlasovej schránky z messengeru

Sťahovanie hlasových správ z aplikácie Messenger ponúka niekoľko výhod, ktoré zlepšujú váš zážitok z odosielania správ a zabezpečujú zachovanie dôležitých správ.

  1. Trvalé úložisko

Stiahnutím hlasovej schránky získate trvalú kópiu dôležitých správ. To je užitočné najmä na uchovanie spomienok alebo životne dôležitých informácií.

  1. Jednoduchý prístup

Uloženie hlasových správ vo vašom zariadení umožňuje jednoduchý prístup bez toho, aby ste museli otvárať Messenger. To je užitočné najmä pre často uvádzané správy.

  1. Zdieľanie

Stiahnuté hlasové správy možno jednoducho zdieľať s ostatnými prostredníctvom e-mailu, aplikácií na odosielanie správ alebo služieb cloudového úložiska.

Kľúčové závery

Stiahnutie hlasovej pošty z aplikácie Messenger je cenná zručnosť, vďaka ktorej nikdy nestratíte dôležité zvukové správy. Tu sú kľúčové body, ktoré si treba zapamätať:

  • Jednoduchý postup: Preberanie hlasovej pošty z aplikácie Messenger je pri správnych krokoch jednoduché.
  • Kompatibilita zariadení: V prípade, že je hlasová správa v sieti, je možné ju používať v rôznych zariadeniach: Proces funguje v systémoch Android, iOS a PC.
  • Dostupné nástroje: Rôzne nástroje tretích strán môžu zlepšiť skúsenosti so sťahovaním.
  • Časté problémy: V prípade potreby je možné odstrániť všetky problémy, ktoré sa vyskytli pri odosielaní hlasových správ: Tipy na riešenie problémov môžu pomôcť vyriešiť bežné problémy.
  • Výhody: V prípade, že sa vám nepodarí získať informácie, ktoré by vám pomohli pri sťahovaní, môžete ich využiť: Kľúčovými výhodami sú trvalé uloženie, jednoduchý prístup a zdieľanie.

Podľa tohto sprievodcu môžete jednoducho sťahovať a spravovať hlasové správy z aplikácie Messenger a zabezpečiť, aby ste už nikdy nestratili dôležité správy.

Často kladené otázky

Ako stiahnem hlasovú správu z aplikácie Messenger?

Ak chcete stiahnuť hlasovú správu z aplikácie Messenger, ťuknite na správu, podržte ju a potom v zobrazenej ponuke vyberte možnosť uložiť. Správa sa uloží do pamäte vášho zariadenia. Tento postup funguje na zariadeniach so systémom Android aj iOS.

Ako stiahnut zvuk z messengeru?

Ak chcete prevziať zvuk z aplikácie Messenger, nájdite zvukovú správu v chate, ťuknite na ňu, podržte ju a z kontextového menu vyberte možnosť uložiť. Zvukový súbor sa uloží do vášho zariadenia. Tento postup funguje na zariadeniach so systémom Android aj iOS.

Ako uložiť hlasovú správu v Messengeri iPhone?

Na iPhone klepnite a podržte hlasovú správu v aplikácii Messenger a potom vyberte položku „Viac…“ a následne „Uložiť do súborov“. Vyberte požadované umiestnenie na iCloud Drive alebo v iPhone. Hlasová správa sa uloží do určeného priečinka.

Môžem si stiahnuť hlasovú správu z Messengeru?

Áno, hlasovú správu z Messengera si môžete stiahnuť. Jednoducho klepnite a podržte hlasovú správu a z ponuky vyberte možnosť uložiť. Správa sa uloží do pamäte vášho zariadenia.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *